hiç merakım yok.
çöpçatan siteleriyle.............
hiç merakım yok.
Hiç Isim Olmaz![]()
Hiç işim olmaz
Asla hayatta isim olmaz![]()
Bu memleket tarihte Türktü, halde Türktür ve Ebediyen Türk kalacaktır...
Metehan
hiç çıkmıyorum
zaman zaman bakarım![]()
" AntiCadı"
hiiiçç işim olmaz
'' Tehlikeli '' yollarda yürüyorduk bir zamanlar ..
işim olmaz ama işi olan çok olur onlarlada işim olmaz
Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun? Onlar birlikte göz kırparlar, birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna rağmen asla birbirlerini görmezler. Arkadaşlık bunun gibi olmalı. Arkadaşsız hayat cehennem gibidir.Senin en iyi arkadaşın kim?
valla nedense herkes hic isim olmaz der ama nedense bu siteler rekor kiriyororaya bence sadece basit insanlar girer
![]()
Yasamama Sebep dedim.. Olumume Sebep Oldu..
İnsanların tercihlerini basit olarak algılamak yanlış.Belki çöpçatan sitelerine girmiyor olabilir insan ama hertürlü platformu bu şekilde kullanıyor olabilir.
O zaman girmediği için kaliteli insanmı adledmeliyiz bu kişileri.Ben forumları çöpçatan sitesi gibi kullanan çok kişi gördüm.Hususi bu amaçlar için bile kullananlar var.
Realin efendi ve hanımları sanalda o kadar fitursuz olabiliyor ki ve biz günlük hayatımızda bu insanların gizlerindeki bu edepsiz yanları görememek gibi şansızlıga sahip oluyoruz.
O yüzden kişi kendinden sorumludur başkalarının sanalda ne yaptıgı beni ilgilendirmez diyorum ben.Realimi temiz tutabileyim kafi.Her koyun kendi bacagından asılır banane.
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur.Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Bookmarks