Sonuçlar 1 to 6 of 6

Konu: Et Kızartması

  1. #1

    Default Et Kızartması

    MALZEMESİ
    1 kg. kemikli iri parça koyun veya kuzu eti (en iyisi omurga)
    2 adet iri boy kuru soğan
    3 yemek kaşığı salça
    1 yemek kaşığı margarin
    1 demet ince kıyılmış maydanoz

    TARİF
    Bir tencerede, etin rengi iyice pembeleşinceye kadar yağda çevirin. İnce doğranmış soğanı ilave ederek kavurun, salça ilave ederek bir iki çevirin. Etleri örtünceye kadar sıcak su ekleyerek iyice pişirin. Kıyılmış maydanozla süsleyerek servise sunun.


    yeni ogrendim de deli:
    üç kuruşluk çıkarları için tarihi, bilimi hiçe sayanlar,
    kendi ceplerine de birşey girecekse vatanın toprağını bile satanlar,
    menfaatle kalkıp para ile yatanlar,
    sana yer bulamayabilirler paşam..
    ama SEN vatandaşın baş köşesindesin..
    tasalanma...

  2. #2

  3. #3

    Default

    kOlaymish aslinda, bende yapabiiriim :$ thnxx cnm (K)

  4. #4

    Default

    eve tkolay yapin da yiyelim
    üç kuruşluk çıkarları için tarihi, bilimi hiçe sayanlar,
    kendi ceplerine de birşey girecekse vatanın toprağını bile satanlar,
    menfaatle kalkıp para ile yatanlar,
    sana yer bulamayabilirler paşam..
    ama SEN vatandaşın baş köşesindesin..
    tasalanma...

  5. #5

    Default

    kOlay ama Okadar kOlay deil :P

  6. #6

Tags for this Thread

Bookmarks

Gönderme izinleri

  • Yeni Konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız.
  • Eklenti gönderemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleme izniniz yok.
  •